Fleurtjes operatie

Enerverende dag

Om kwart over acht hoorden we de bekende WhatsApp piep, waar we al de hele dag op hadden gewacht, vanaf het moment dat we Fleurtje vanmorgen achterlieten in de kliniek. Het bericht van de dierenarts werd vergezeld met deze video.


“Het is beter voor Fleur, als ze nog een nacht in de kliniek blijft”,

zei de dierenarts, want naast de artroscopie, moest er ook een (niet geplande) mini-artrotomie in de linker elleboog uitgevoerd worden. Wij vroegen of we vanavond al Fleurtje mee naar huis konden meenemen. Maar, omdat ze misschien vannacht een pijnstillende injectie nodig heeft en wij daar geen ervaring in hebben, is het voor haar beter om de nacht daar door te brengen. Dat was even slikken, want natuurlijk hebben we haar het liefst thuis.

Morgen zien we verder

Als het allemaal goed gaat, is ze morgen weer thuis in haar vertrouwde omgeving.