Chico en Kyra

Chico en Kyra

Gered uit de vuilcontainer

13 juli 2018 konden we Chico en Alba (later werd door haar nieuwe baasje de naam veranderd van Alba in Kyra) ophalen. Chico was gevonden door een vuilnisman. Gedumpt in de vuilcontainer. Wie doet zoiets? Een dag later zijn de mensen van het asiel in de omgeving van de vuilcontainer gaan zoeken en vonden nog een pup, Kyra. Onvoorstelbaar. Gelukkig zijn ze gevonden en wordt er nu gewerkt aan een beter bestaan voor deze lieverds

Chico en Kyra samen met Roos, Dock en Leo (later Gijsje)

Alles is speelgoed

Binnen een week hadden we dus opeens drie foster hondjes, want Leo (later Gijsje) was er ook nog maar net. Wat een schatjes waren deze ook weer. Het dweilen en repareren van alles en nog wat, kon weer beginnen. Deze twee donderstenen waren gecharmeerd van ons irrigatiesysteem. De hele slang kreeg er vele gaatjes bij en werd volledig onbruikbaar dus. Alle meubels van hout werden aangevreten, op het moment dat we heel even niet keken.

Kyra-als-foster-pup-bij-Saskia-Freichmann-Wijsbeek
Kyra

Met alles speelden ze. Het geeft zoveel plezier om met die mormels bezig te zijn. Ook deze twee puppy’s kregen gelukkig nieuwe baasjes en het contact wat ik met ze had was leuk.  Ik stuurde ze regelmatig filmpjes en foto’s, want als je het besluit hebt genomen een pup te adopteren, dan wil je ook weten hoe het met ze gaat, toch? Ruim acht weken hebben wij van dit unieke stel mogen genieten en toen was het weer tijd om afscheid te nemen. 15 september gingen ze samen op transport, samen met hun favoriete knuffel. Op weg naar hun nieuwe thuis.

Tranen

Wachten op het transport die Kyra en Chico naar hun nieuwe thuis in Nederland brengt. Saskia Freichmann-Wijsbeek heeft deze twee pups acht weken opgevangen.
Wachten op het transport die Kyra en Chico naar hun nieuwe thuis in Nederland brengt

Opnieuw met een knoop in mijn maag en last van een druppelende traanbuis, heb ik samen met Roy afscheid van de schatjes genomen. Weer een paar hondjes, op weg geholpen naar een beter leven. Toch went het nooit, dat afscheid nemen. Gelukkig zie ik ze, zo af en toe nog even voorbijkomen op social media.

Kyra en Chico zijn net aangekomen