Interview

Interview

Waarom deze autobiografie?

en nog meer vragen, beantwoorde ik in dit interview. Opgenomen in mijn zonnige tuin in Spanje op 1 december 2017. Uit de vele reacties begreep ik dat men benieuwd was naar mijn beweegredenen om ‘Ondankbaar Loeder‘ te schrijven en te publiceren.

Ik sleep je voor de rechter

Toen ik een paar mensen informeerde, die ooit een stempel op mijn leven hadden gedrukt, dat ik het plan had om mijn levensverhaal te schrijven en uit te geven, waren de reacties uiteenlopend van: ‘Mooi, moet je zeker doen. Ik ga het beslist lezen”, tot “als je het gaat uitgeven, dan sleep ik je voor de rechter.” Maar ook: “Voor je gezondheid is het beter dat je niet in deze buurt komt.” Voor mij waren deze uiteenlopende reacties juist een extra stimulans, om mijn plan door te zetten.

Onder andere de vraag: Wat wil je met dit boek bereiken en wat zette, jou ertoe aan om dit boek te schrijven?